RENEWABLE ENERGY SZCZECIN Sp. z o.o.

NIP: 8512817079

REGON: 810803500

KRS: 0000159213

Information brochure

office

Company headquarters:

Ul. Narzędziowa 23

70-803 Szczecin

Wypełnij formularz

Napisz do nas, nasz ekspert skontaktuje się z Tobą i przygotuje indywidualną ofertę dostosowaną pod twoje potrzeby.

* Pole wymagane

Polityka prywatności

Administratorem Państwa danych osobowych jest Renewable Energy Szczecin Sp z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Szczecinie 70-807 przy ulicy Narzędziowej 23, REGON firmy to: 810803500, NIP: 851-281-70-79, która jest wpisana do rejestru przedsiębiorców przez Sąd Rejonowy w Szczecinie pod numerem KRS: 0000159213.

Dane osobowe otrzymywane od Państwa są następnie przetwarzane przez Administratora Danych Osobowych, mając na celu udzieleniu Państwu odpowiedzi. Samo przesyłanie wiadomości z Państwa strony, stanowi zgodnie z przepisami, zgodę na przetwarzanie przez nas podanych danych osobowych.

W każdym momencie można zwrócić się do nas z żądaniem dostępu do swoich danych, ich sprostowania, przeniesienia, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, jak również wnieść sprzeciw wobec ich dalszego przetwarzania. W takiej sytuacji należy się z nami skontaktować na podany poniżej adres mailowy.

Podane przez Państwa dobrowolnie dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych, w celach realizacji i zawierania umów, zleceń, zamówień, a także w celach archiwalnych – zgodnie z Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych z 2018 roku. Przetwarzamy również dane pozyskiwane ze źródeł ogólnodostępnych.

Niniejszym potwierdzamy, iż otrzymane od Państwa dane osobowe nie będą przekazywane do żadnych innych podmiotów krajów trzecich ani organizacji międzynarodowej.

Informujemy, iż w przypadku przetwarzania Państwa danych osobowych niezgodnie z Rozporządzeniem, przysługuj Państwu prawo skierowania skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych Zastrzegamy prawo zmiany polityki prywatności od momentu jej udostępnienia na naszej stronie internetowej.

Strona może wykorzystywać pliki typu cookies, które umożliwiają korzystanie z jej zasobów.